Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 18 februari, 2013 - 09:35Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Kronprinsessan får åländskt besök

Stadsstyrelsens ordförande Petri Carlsson ska i slutet av april träffa kronprinsessan Victoria på Stockholms slott. Han leder en delegation bestående av stadsfullmäktiges presidium, stadsstyrelsens ledamöter, stadsdirektören och kanslichefen. De ska den 24-25 april delta i den nordiska huvudstadskonferensen i Stockholm. Konferensens tema är "Den Växande Staden - möjligheter och utmaningar med globalisering och urbanisering". Petri Carlsson ska också tillsammans med de övriga delegationsledarna träffa kronprinsessan Victoria. "Det nordiska utbytet och samarbetet är viktigt för oss och det är glädjande att det svenska kungahuset och Stockholms stad prioriterar det här så högt som de gör," skriver Petri Carlsson i ett pressmeddelande.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »