Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 3 januari, 2012 - 10:42Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Kritik mot kommunikationsenheten<br>-Ny hemsida behövs, säger minister

"Kommunikationsenhetens uppdrag är otydligt, både på enhetsnivå och medarbetarnivå". Det sägs i den utvärdering som den svenska PR-byrån United Minds gjort av landskapsregeringens enhet för kommunikation och externa kontakter. Enligt rapporten måste kommunikationsenhetens uppdrag och målbild tydliggöras för att alla medarbetare ska kunna få en klar bild av vad som förväntas av dem. Ett tydligt och samlat mandat från politiskt håll efterfrågas också i utvärderingen av kommunikationsenheten. En modernare hemsida med e-blanketter efterfrågas också i utvärderingen, och det är ett önskemål som kansliminister Gun-Mari Lindholm gärna vill förverkliga. -Hemsidan behöver verkligen moderniseras, men det blir svårt att klara av med kommunikationsenhetens nuvarande resurser, säger Gun-Mari Lindholm.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »