Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 1 oktober, 2012 - 13:50Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Kritik mot glasbur i Sittkoff

Det finns kritik mot den nya butikslokalen vid huvudingången till Sittkoffs i Mariehamn. Många butiksinnehavare i gallerian anser att glasburen, som de kallar den, är en avdelare och skulle helst se att den tas bort eller görs om. Men tills vidare kommer den att vara kvar enligt Tony Karlström, styrelseordförande för Fastighets AB Sittkoffsgården. -Vi kommer att aktivera ytan på något sätt, åtminstone tillfälligt fram tills vi får en stadig hyresgäst, säger Leif-Anders Mattsson, vd för Sittkoffsgården. Utöver glasburen finns det tre tomma butikslokaler i Sittkoffs, och Leif-Anders Mattsson säger att det finns seriösa diskussioner om dessa och förhoppningsvis kan det klarna redan i slutet av den här veckan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »