Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 30 maj, 2017 - 11:20
  • Herrick Ramberg, styrelseordförande för Kökarbutiken, är svår att nå. Ålands radio har inte lyckats få honom på tråden, men till Nya Åland har han sagt att Kökarbutiken öppnar igen på onsdag eller torsdag. Arkivfoto.

Kökarbutiken kanske öppnar

Kökarbutiken öppnar igen på onsdag eller torsdag.

Det beskedet har Nya Åland fått av styrelseordförande Herrick Ramberg. Han säger till tidningen att butiken öppnar när personal är på plats och att informationen varit bristfällig på grund av att butiksföreståndaren varit sjukskriven.

Fortfarande söks dock personal till butiken via en annons som finns på Ams hemsida sedan ett par månader tillbaka. Av uppgifter från tingsrätten framgår också att Kökar Handelscenter Ab skulder som gått till indrivning. Det ursprungliga kravet från partiaffären Wihuri Oy Aarnio uppgick till drygt 55.000 euro.

Ålands Radio har sökt Herrick Ramberg men inte lyckats få kontakt med honom.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »