Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 21 februari, 2013 - 14:22Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Ingves om bokföringshärvan

Den brottsmisstänkte bokföraren spelade för tiotusentals euro hos PAF varje månad i drygt två år, det är uppgifter som enligt Ålandstidningen finns i CKP:s förundersökning. Ålands Radio har varit i kontakt med landskapsåklagare Roger Eriksson för att få ta del av förundersökningsmatrialet, men Eriksson lämnar inte ut det ännu på grund av att det inte är offentligt. Totalt rör det sig om drygt 800 000 euro som bokföraren ska ha spelat för hos PAF. PAF:s vd Anders Ingves uttalar sig inte om enskilda spelare eller händelser, men på frågan om dom siffror som Ålandstidningen presenterat skadar PAF:s anseende svarar Ingves: -Felaktigheter i informationsflödet kan skada oss. Ingves vill inte närmare precisera sig på vilket sätt informationen är felaktig.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »