Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 27 september, 2012 - 08:12Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Flybe ändrar flygtider

Flybe går nu det åländska näringslivet till mötes och ändra sina flygtider så att de bättre motsvarar behoven för dem som reser till möten och ärenden i Helsingfors. Efter ändringarna, som införs i oktober, kommer resenärerna att ha sju timmar effektiv arbetstid i Helsingfors, jämfört med fyra timmar som de har just nu. De nya tiderna passar även bättre om man ska kombinera med anslutningsflyg. -Det här visar att man med sakliga argument som har affärsmässiga grunderkan påverka även stora aktörer. Vi anser att flygtrafiken i första handska betjäna ålänningarnas behov och det inser även Flybe, säger DickJansson, ordförande för Företagarna på Åland. Antti Kuusenmäki är kommersiell chef för Flybe och säger att han förstår flygets betydelse för Åland. -Vi vill försäkra oss om att vår tidtabell på Mariehamnsrutten betjänar passagerarna på bästa sätt, säger Kuusenmäki i ett pressmeddelande.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »