Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 10 augusti, 2021 - 10:08Uppdaterad: tisdag, 10 augusti, 2021 - 13:06

CL-matcher sänds på Youtube

Åland United sänder samtliga Womens Champions League-matcher som spelas på Åland på Youtube, det meddelar klubben i ett pressmeddelande.

Turneringen spelas den 18-21 augusti.

Sändningarna blir ett samarbete tillsammans med Åland100 och de är gratis och tillgängliga för alla som inte har möjlighet att närvara på plats.

-Åland 100 är stolt samarbetspartner till Åland United under Women’s Champions League. Som samarbetspartner vill vi lyfta Åland, åländsk fotboll och samtidigt uppmärksamma vårt 100-årsfirande internationellt, skriver representanter för Åland 100 i pressmeddelandet.

Åland United möter rumänska Cluj i den första matchen i den första omgången. Om det blir vinst i den matchen får ÅU möta segraren i mötet mellan Servette från Schweiz och Glentoran från Nordirland.
 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »