Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 8 mars, 2012 - 16:46Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Bråket mellan Rask och Lindén över<br>Rask ber om ursäkt

Bråket mellan ÅHS förvaltningschef Peter Rask och läkaren Mogens Lindén är nu över. Efter att ha träffats ett flertal gånger den senaste tiden för att prata om saken skrev de i eftermiddags på en överenskommelse. Lindén har ju polisanmält rask för ärekränkning för det som rask sa om honom i en tidningsintervju. Dagens överenskommelse innebär att Peter Rask ber Mogens Lindén om ursäkt för sina uttalande och han beklagar de oriktiga uppgifter han kom med om Lindén. Nu skickar de också sin överenskommelse till åklagaren för att han ska lägga ner fallet. Peter Rask tycker att det är skönt att detta långdragna bråk nu är över: -Ja, det är skönt att vi kan koncentrera oss på det som är vår uppgift och inte längre ägna oss åt det här, säger han till Ålands radio. Mogens Lindén har accepterat Rasks ursäkt. -Vi är glada över att kunna lämna det här bakom oss, och vi kommer att samarbeta i god anda, säger han.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »