Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 5 juni, 2012 - 16:09Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Bra första år för Varuboden

Varuboden i Möckelö firar ettårsjubileum på självstyrelsedagen och butikspersonalen och andelsägarna kan se tillbaka på ett framgångsrikt inledningsår. Enligt vd Bengt Vinberg har Varuboden, som tillhör kedjan S-Market, placerat sig bland de fem S-butiker i Finland som har sålt allra mest under året. Exakt vilka försäljningsbelopp det handlar om vill Bengt Vinberg inte säga. - Men jag kan säga så mycket att det är betydligt mer än förväntat och vi hade väntat oss ungefär 12 miljoner euro så här första året, säger han. Anledningen till framgången är enligt Bengt Vinberg de låga priserna och generösa öppettiderna. Jubiléet kommer att firas på Självstyrelsedagen med bland annat musikaliska inslag i form av en lokal orkestertrio.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »