Publicerad: fredag, 27 september, 2024 - 21:38Uppdaterad: lördag, 28 september, 2024 - 00:25

IFK2 föll hemma mot Åbo IFK

IFK Mariehamn 2 föll under fredagen hemma mot Åbo IFK med 1-2 i herrarnas division 3.

IFK tog ledningen genom Max Peterson efter 18 minuters spel. Men i den andra halvleken kunde gästerna vända på matchen och hålla undan till seger trots en utvisning med 20 minuter kvar att spela.

IFK som ligger på sjunde plats avslutar säsongen med bortamatch mot EuPa nästa helg. Det står redan klart att IFK som bäst kan sluta på sjunde plats och som sämst på nionde plats bland seriens tio lag.