Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 6 februari, 2023 - 11:39Uppdaterad: måndag, 6 februari, 2023 - 12:43

Rattfylleri och ordningstörningar sysselsatte polisen

Bland annat rattfylleri och ordningsstörningar har varit på polisens agenda under helgen.

I fredags stoppades en förare som inte följde reglerna i en rondell i Godby, föraren fick böter för äventyrande av trafiksäkerheten. Under kvällen ryckte man också ut på en anmälan om störande körning i Godby där en mopedist körde ifrån polisen. Ärendet utreds som grovt äventyrande av trafiksäkerheten, olovlig körning och tredska mot polis. En person utreds för rattfylleri och straffbart bruk av narkotika efter att ha kört bil i Mariehamn påverkad av kokain. Fyra personer greps totalt under helgen för störande beteende, för att skydda mot brott eller för att personerna inte kunnat ta vara på sig själva. Under söndagen inträffande en avkörning på Lemlandsvägen, händelsen utreds som äventyrande av trafiksäkerheten.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »