Publicerad: söndag, 21 augusti, 2022 - 10:08
  • Bild från en tidigare match. Foto: ÅRTV

Bortavinst mot LeKi för IFK Mariehamn

IFK Mariehamn vann med 3-0 mot LeKi-futis i damfotbollens division tre på lördagen.

IFK:s första mål gjordes av Tilda Engström i den 28:e minuten, vilket var fösta halvlekens enda mål.

I andra halvlek utökade IFK:s Milla Rosenberg ledningen i den 51:a minuten och matchens sista mål kom i den 68:e minuten då en LeKi-spelare gjorde självmål.

Detta var IFK:s andra raka vinst i serien och man ligger nu femma i division tre med fem vinster på tolv matcher. Fyra matcher återstår och nästa match är den 27 augusti då man möter Peimari United.