Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 28 april, 2022 - 22:11Uppdaterad: fredag, 29 april, 2022 - 05:34
  • Thomas Lundberg. Foto: Tomas Tornefjell.

Ömsens stämma lockade många besökare

Flera hundra delägare kom till Alandica under torsdag eftermiddag för att vara med på Ålands ömsesidiga försäkringsbolags stämma.

Med två bolagsstämmor som präglats av covid-19-restriktioner och med en ny verkställande direktör i form av Thomas Lundberg valde Ömsen att satsa hårt på att locka besökare till årets stämma. Thomas Lundberg var glad över att så många delägare deltog. Att det blev en vinst på drygt 7 miljoner under år 2021 är han också nöjd med.

-Vi gör ett lite för stort minus i vår försäkringsverksamhet, men det räddas av ett stort plus i vår placeringsverksamhet, säger Thomas Lundberg.

Såren efter den turbulens som uppstod kring tillsättandet av förvaltningsrådet under 2021 finns fortfarande kvar, men bolaget har lagt det bakom sig och ser nu framåt.

-Vi vill fortsätta att vara ett folkligt försäkringsbolag som är transparent och som gör vårt bästa för att hjälpa till om olyckan är framme, säger Thomas Lundberg.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »