Publicerad: fredag, 11 februari, 2022 - 17:33Uppdaterad: fredag, 11 februari, 2022 - 17:34

Förlust för IFK i ligacupen

IFK Mariehamns fotbollsherrar blev besegrade med 2-1 på bortaplan när de mötte FC Inter i ligacupens andra omgång.

FC Inters Benjamin Källman nickade in 1-0 från sexmetersboxen. Otagbart för den debuterande IFK-målvakten Elmo Henriksson i den tolfte matchminuten.

IFK Mariehamn fick en tuff inledning i den andra halvleken när gamla IFK-spelare blixtrade till. Petteri Forsells frispark nådde Rick Ketting som knoppade in till 2-0 i den 48:e matchminuten.

Det kom en reducering för IFK genom mittbacken Baba Mensah som befann sig på rätt plats vid rätt tidpunkt sex minuter senare. Det var efter en hörna som slogs av Joakim Latonen mot första stolpen och som skarvades vidare av Oscar Wiklöf till en fristående Baba Mensah som bara petade in reduceringsmålet i öppen bur.

Men IFK kom inte riktigt nära en kvittering efter det och matchen slutade 2-1.

Nästa match i ligacupen spelas mot HIFK på hemmaplan nästa söndag.