Publicerad: söndag, 23 januari, 2022 - 19:55Uppdaterad: söndag, 23 januari, 2022 - 20:00

IFK besegrade FC Åland

IFK Mariehamns fotbollsherrar besegrade FC Åland med 5-0 under en träningsmatch på söndagskvällen.

IFK Mariehamns fotbollsherrar besegrade FC Åland med 5-0 under en träningsmatch på söndagskvällen. Det var en träningsmatch som spelades under 2x30 minuter och det var mycket spel mot FC Ålands mål. Fokus på tillställningen var verkligen träning och spelare bytte lag i halvlek.

Baba Mensah inledde målskyttet för IFK i den tredje matchminuten genom att knoppa in en hörna. sköt från en svår vinkel, men Otto Hautamo lyckades stöta undan bollen, men bara till Eero Tamminen som lugnt kunde ta emot och sen lägga in 2-0 i öppen bur. Timi Lahti gör i sin tur även han mål på en retur från Hautamo innan domaren blåste av första halvlek.

En kvart in i andra halvlek dundrade Oskar Wiklöf in 4-0 strax utanför straffområdet. Bollen styrs uppåt på vägen mot mål och ställde målvakten. Sen fastställde slutresultatet till 5-0 genom en soloprestation där han avslutade med ett skott från distans lågt i bortre hörnet.

Nästa helg är det nya träningsmatcher för båda lagen. Pargas IF är det som bjuder på motståndet då.