Publicerad: torsdag, 24 juni, 2021 - 21:16Uppdaterad: torsdag, 24 juni, 2021 - 21:17
  • IFK åkte på sin sjätte raka förlust och har inte gjort mål på lika många matcher

Kräftgången fortsätter för IFK

Det blev en ny förlust och en ny mållös match för IFK Mariehamn när SJK vann med 1-0 (1-0) på Wiklöf Holding Arena.

IFK Mariehamn fortsätter att ha det tungt i ligaspelet. På torsdagskvällen kom lagets sjätte raka förlust när SJK från Seinäjoki vann med matchens enda mål inprickat av Ville Tikkanen.

Matchen var en jämn tillställning där bägge lagen hade svårt att skapa chanser matchen igenom.

I den 38:e minuten fick SJK en högerhörna som Pyry Hannola slog till en helt fristående Tikkanen som på volley kunde skjuta in bollen i mål.

En uddlös IFK-offensiv kom igång något efter drygt 65 minuter men närmare än Jiri Nissinens och Vahid Hambos avslut utanför målramen kom laget inte. IFK hade inte ett enda skott på mål under matchen och har nu gått sex raka matcher utan att göra mål.

- Vi behöver fila på spelet i bägge straffområden för där är vi inte tillräckligt bra just nu, säger Calle Svensson.

IFK ligger kvar på tionde plats i tabellen med KTP och AC Oulu två respektive tre poäng bakom sig.
Nästa match spelas onsdag 30 juni och återigen står SJK för motståndet, då i Seinäjoki.