Publicerad: lördag, 19 oktober, 2024 - 19:21Uppdaterad: lördag, 19 oktober, 2024 - 19:23

IFK fortsatt obesegrade

IFK Mariehamn besegrar tabelltvåan Solna SK på bortais med siffrorna 2–5 under lördagen. Laget har hittills inte förlorat en enda match den här säsongen.

Efter första perioden ledde hemmalaget med 2–1. IFK:s mål kom från Pontus Nyléns klubba. I andra perioden kvitterade Jere Vähäsalo till 2–2.

Sedan la gästerna in gasen – i tredje perioden gjorde Vähäsalo ytterligare ett mål och Dominic Ingström stod för ett annat. Emil Lassinniemi stängde matchen med sitt 2–5 mål i tom kasse i boxplay när det var lite mer än en minut kvar att spela av matchen.

IFK Mariehamn toppar tabellen i Hockeytrean östra med maximalt inspelade 18 poäng på 6 matcher. I morgon, söndag, tar IFK emot Mälarö HF i Islandia med nedsläpp klockan 14.45.