Publicerad: söndag, 12 september, 2010 - 22:30Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

IFK krigade till sig tre poäng

Fotboll, tipsligan: IFK Mariehamn besegrade i går kväll hemma TPS med 2-1. Ekhiabi Okodugha gav IFK ledningen redan efter en minut, men gästerna kvitterade genom Riku Riski i mitten av första halvlek. TPS-spelaren Sami Rähmönen hjälpte dock IFK till seger genom ett självmål i den 79:e minuten. -Passionen och kommunikationen fanns i IFK i dag, och vi spelade bättre passningsspel än på länge, sa en nöjd tränare Pekka Lyyski. IFK:s Sasha Anttilainen missar resten av säsongen eftersom han i gårdagens match slet han av det främre korsbandet. Segern innebär att IFK avancerar till tiondeplats i tabellen. IFK:s nästa match är på måndag om en vecka borta mot Haka, en match som vi direktsänder här i Ålands Radio.