Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 22 oktober, 2010 - 11:54Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Ännu en tränare lämnar ÅU

Fotboll: Ännu en tränare är på väg bort från Åland United. Styrelseordförande Kjell Manselin bekräftar att en av de två assisterande tränarna Mikael Virta och Vesa Kumpala med största sannolikhet inte stannar i föreningen nästa år. Sedan tidigare är det klart att huvudtränare Marianne Miettinen lämnar klubben.- Förhandlingar pågår med två nya huvudtränare, men vi har en favorit av de båda, säger Kjell Manselin, som under de fyra närmaste dagarna även kommer att ha samtal med alla spelare.- Jag räknar inte med att vi kommer ha alla kontrakt påskrivna på måndag kväll, men jag siktar på att ha muntliga överenskommelser med spelarna, säger Kjell Manselin, som också hoppas ha klart för sig vilka spelare som inväntar andra anbud.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »