Publicerad: lördag, 7 maj, 2016 - 19:32Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:20

JIK fortfarande obesegrade

Fotboll: Jomala IK är fortfarande obesegrade i årets division 3, idag blev det 1-1 på hemmaplan mot serieledarna TPK från Åbo. Gästerna tog ledningen efter 13 minuter på en straff och JIK kvitterade sju minuter senare. JIK fick en frispark mitt planen som Filip Svanhström lyfte in i straffområdet och sen nickade en TPK-spelare bollen i eget mål. Spelmässigt var det ganska jämt stora delar av matchen och båda lagen hade svårt att skapa några chanser. Först på slutet kunde TPK skapa lite tryck och hade lägen att avgöra, bland annat en nick i ribban.
Efter fyra matcher har JIK sex poäng och ligger på sjätte plats i tabellen.

Reprorter: Owe Sjöblom