Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 8 november, 2011 - 15:11Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Stadsstyrelsen kritisk mot Agenda 21

Stadsstyrelsen i Mariehamn har vissa synpunkter på Agenda 21:s nuvarande verksamhet. Stadsstyrelsen ser gärna att Agenda 21 riktar sig till nya målgrupper för att nå andra människor än de som redan tagit till sig vikten av en hållbar livsstil. Stadsstyrelsen beslöt vid sitt senaste möte att ge ett bidrag på en euro per invånare till miljöorganisationen, det vill säga omkring 11.000 euro. Jessica Sundberg på Agenda 21 ser inte stadens ställningstagande direkt som kritik utan tycker att det är bra att man förklarar vad man vill få ut av organisationen. - Nästa år kommer vi med flera nya programpunkter, bland annat satsar vi på slowfashion- och slowfoodkampanjer samt information om kemikalier och mat för nyblivna föräldrar, säger Jessica Sundberg på Agenda 21.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »