Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 4 december, 2011 - 19:58Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Trafikolyckor och rattfyllerier i helgen

Två trafikolyckor skedde under lördagsdygnet i Finström. Vid ett-tiden på natten körde en bil av vägen i Bartsgårda och två personer skadades lindrigt. De fördes till sjukhus för observation. På kvällen körde en bilist av okänd anledning i diket i Pålsböle, men ingen kom till skada.Och i Saltvik körde en bilist av Kroklundsvägen i fredags. Det visade sig att bilisten, som inte kom till skada, var onykter, han hade 1,16 promille alkohol i utandningsluften. I Mariehamn inträffade under helgen två fall av grovt rattfylleri. På Torggatan körde igår en bilist mot enkelriktad trafik och polisens alkometer visade 1,4 promille alkohol i utandningsluften. På Östra Skolgatan greps i lördags en bilist där polisens alkometer visade på 2 promille.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »