Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 30 mars, 2012 - 15:33Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Kvinnan avled efter olycka

Den äldre kvinna som förra fredagen skadades allvarligt vid en trafikolycka i korsningen Storagatan/Torggatan i Mariehamn avled i går på Universitetssjukhuset i Åbo. Vid olyckan körde den ena bilen in i den andra bilens högersida. Den olycksdrabbade korsningen ska byggas om. Bland annat ska belysningen förbättras och vägen smalas av för att tvinga bilar att köra saktare i korsningen. Tidigare fanns det förslag på att ersätta korsningen med en rondell, men det förslaget förkastades av stadsstyrelsen. Ombyggnationen beräknades från början kosta cirka 130.000 euro, men har nu stigit till 350.000 euro och ryms därför inte i budgeten för i år. Det innebär att ombyggnationen av olyckskorsningen Storagatan/Torggatan blir verklighet tidigast år 2013.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »