Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 25 april, 2012 - 14:29Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Svårt rekrytera avdelningschefer

Det är svårt att hitta rätt personal till landskapets trafikavdelning. Tre nya tjänster som byråchefer har varit utannonserade och lockat flera sökande, men endast en har tillsatts och det tillfälligt. Det är tjänsten som byråchef för trafikbyrån som till årets slut sköts av bro- och hamningenjör Ian Bergström. För en tjänst som chef för trafikavdelningens produktiosnbyrå ska man se över behörighetskraven trots att åtta sökande uppfyllde dessa. De bedömdes dock inte vara lämpliga för tjänsten som kan komma att förändras när trafikavdelningen omstruktureras. -Det är alla utmanande tjänster för vilka vi söker personer som dels kan området och dels har ledarskapserfarenhet, säger trafikavdelningens chef Niklas Karlman.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »