Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 8 maj, 2012 - 07:35Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Alla planer på ny golfbana lagda på is

Alla planer på en ny golfbana på Åland är för tillfället lagda på is och troligtvis kommer inte något att ändra på det under en överskådlig framtid. Ålands golfklubb som tidigare varit aktiva och velat ha ytterligare en bana har tänkt om och jobbar inte för något nybygge längre. Golfklubben håller på och färdigställer en korthålsbana och riktar in sig på att försöka få mer beläggning på de banor som finns.Landskapsregeringen har inte några pengar avsatta i budgeten för någon ny golfbana och på tjänstemannanivå jobbas det inte aktivt med frågan. Den allmänna uppfattningen är att det viktigaste just nu är försöka öka antalet gäster till de befintliga banorna och då är det framför allt vardagarna som behöver säljas i större utsträckning.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »