Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 24 maj, 2012 - 07:18Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Restaurang och kallbad på Öra

Nu är planering klar för bostadsområdet på norra Öra i Hammarland. Vid Marsundsbron planeras för restaurangverksamhet och ett kallbad. Förutsättningen är dock att det finns en villig entreprenör. Kommunstyrelsen i Hammarland har sagt ja och nu ska Öra-planerna ställas ut så att allmänheten får säga sitt. Området har kommunen köpt av landskapet, och det planeras tomter för boende, både egnahemshus, parhus och radhus. Cirka 100 hushåll, eller 260 personer, är det tänkt ska få plats på det nya området på Öra. När planerna har ställts ut går ärendet vidare till kommunfullmäktige, och om inga problem uppstår kan kommunaltekniken börja byggas i höst. Det betyder att försäljningen av tomter kan börja hösten 2013.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »