Publicerad: lördag, 11 juni, 2016 - 17:26Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:16

FC Åland kryssade

Fotboll: FC Åland spelade oavgjort borta mot SalPa i lördagens match i division 2. Efter en mållös första halvlek kunde SalPa ta ledningen på straff i den 56:e minuten genom Joonas Manzo. Bara tre minuter senare ökade hemmalaget på till 2-0 genom målskytten Ekhiabi Okoudgha, som tidigare spelat i såväl IFK Mariehamn som Jomala IK och FC Åland. Men FC Åland vägrade vika ner sig och Rezgar Amani reducerade först i den 79:e minuten innan han kvitterade i den 88:e matchminuten på straff. Slutresultatet 2-2 innebär att FC Åland står kvar på en seger. Laget har dock spelat fyra oavgjorda matcher och ligger åtta i serien med sju poäng efter åtta matcher.