Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 19 augusti, 2012 - 16:08Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

FM-guld till Sundberg

Bänkpress: Styrkelyftarjunioren Emil Sundberg vann guld i juniorklassen i Finska Mästerskapen i RAW Bänkpress i Äänekoski i helgen. Sundberg tävlade i +120-kilosklassen och tog tidigt ledningen med ett lyft på 165 kilo som han sedan ökade på till 170 kilo som han också stannade på. Emil Sundberg försökte sig på 190 kilo i sitt sista lyft men lyckades inte ända fram. Marcela Sandvik fick nöja sig med ett silver efter att Hanna Rantala satt nytt finskt rekord med ett lyft på 92,5 kilo i damernas 52-kilosklass. Marcela Sandvik har haft problem med en förkylning före tävlingen och var inte helt i form men tog ändå 80 kilo och ett silver. Erica Gadzova var ensam i sin klass och tog 45 kilo i andra lyftet och tangerade därmed sitt personbästa.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »