Publicerad: söndag, 10 mars, 2019 - 16:33Uppdaterad: måndag, 11 mars, 2019 - 06:11
  • Robin Sid gjorde mål på straff. Arkivfoto.

IFK kryssade i träningsmatch på lägret

Fotboll. IFK Mariehamn spelade lika med ukrainska laget FC Rukh Vynnyky när lagen möttes i en träningsmatch på träningslägret i Turkiet på söndagen. Resultatet blev 1-1.

Enligt IFK:s rapportering på sociala medier hade IFK lite väl bråttom framåt i början av matchen, men ju längre första halvlek led desto fler fina kombinationer hittade man. Motståndarna satsade mest på kontringar och deras mål kom i den 40:e minuten då deras vänsterytter bröt inåt i planen och avlossade ett skott i mål. I andra halvleken kvitterade IFK på en straff. Aristote "Totti" Mboma blev nerdragen när klockan passerat 80 minuter och Robin Sid förvaltade straffen på bästa sätt. Matchen slutade 1-1.