Publicerad: måndag, 4 juli, 2016 - 11:03Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:15

Helgens fotboll

Fotboll: I division 2 spelade FC Åland oavgjort 2-2 mot Viikingit på bortaplan efter att ha haft ledningen två gånger om. Jimmy Sundman gav FC Åland ledningen första gången och Rezgar Amani gjorde det andra målet. FC Å ligger kvar på åttonde plats i tabellen med elva poäng, vilket är bara en poäng mer än Klubi 04 som ligger under nedflyttningsstrecket på tionde plats.

I division 3 spelade Jomala IK också oavgjort när det blev 1-1 mot bottenlagen Pargas IF på hemmaplan. Gästerna tog ledningen en bit in i andra halvlek och JIK kvitterade bara fem minuter senare genom Alex Henriksson. JIK ligger sexa i tabellen med 13 poäng. Pargas som ligger närmast under nedflyttningsstrecket på tionde plats har nio poäng.
I A-juniorernas division 1 vann IFK Mariehamn/FC Åland den sista matchen i våromgången med hela 8-1 över TKT. Segern innebar att laget fortsätter i division 1 även under hösten.

Reporter: Owe Sjöblom