Publicerad: söndag, 31 augusti, 2014 - 20:58Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:57

IFK tog fjärde raka segern

Fotboll: IFK Mariehamn tog sin fjärde raka seger i herrarnas fotbollsliga när laget på söndagen besegrade MyPa med 3-1 i Mariehamn. Matchen började rätt avvaktande men IFK skruvade upp tempot mot slutet av den första halvleken och radade upp målchanser. I den andra halvleken gav det resultat. Duarte Tammilehto satte 1-0 i matchens 55:e minut när Petteri Forsell serverade honom en utmärkt skottmöjlighet via en hörna. Forsell satte själv 2-0 i matchens 60:e minut assisterad av Diego Assis. MyPa skapade få chanser men lyckades ändå reducerade i den 74:e minuten när Dennis Abdulahi nickskarvade in en hörna. Det definitiva avgörandet kom i matchens 88:e minut när Luis Solignac placerade in 3-1. IFK befäste därmed sin femteplats i ligan och har nu bara en poäng upp till KuPS på fjärdeplatsen.