Publicerad: lördag, 10 januari, 2015 - 20:57Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:06

IFK hockey föll i förlängning

Ishockey: IFK Mariehamn förlorade på bortaplan mot Segeltorp med 2-3 efter förlängning i den första matchen i fortsättningstrean. Men det var IFK som började bäst, redan efter 37 sekunder gav Robin Englund IFK ledningen och några minuter senare ökade Oliver Mattsson på till 2-0. I den andra perioden kom hemmalaget tillbaka och kunde först reducera och sen kvittera. Den tredje perioden blev mållös och efter knappa fyra minuter in i förlängningen avgjorde Segeltorp när IFk hade en spelare utvisad.
Imorgon väntar nästa match och står KTH IF för motståndet, även den spelas på bortaplan.