Publicerad: fredag, 9 mars, 2018 - 16:52Uppdaterad: fredag, 9 mars, 2018 - 17:35
  • Julio Cesar Fernandes stod för 1+1 idag. Arkivfoto

IFK förlorade i Turkiet

IFK Mariehamn förlorade träningsmatchen mot FC Desna med 2-3 i Belek i Turkiet.

Redan efter sex minuter tog ukrainarna ledningen efter en hörna. Efter det jobbade IFK sig in i matchen och tog över spelet delvis. 20 minuter in i den andra halvleken kvitterade nyss inbytte Julio Cesar Fernandes efter att ha blivit frispelad av Nicklas Maripuu. Men bara ett par minuter senare tog Desna ledningen igen och efter ytterligare någon minut gjorde dom 3-1. IFK reducerade med två minuter kvar av ordinarie tid och det var Aleksei Kangaskolkka som slog in bollen i öppet mål efter att Fernandes brutit en passning och serverade Kangaskolkka.
IFK har nu spelat fyra matcher på raken utan seger, den senaste segern kom i slutet av januari när division 1-laget Klubi04 besegrades i Eckeröhallen i finska cupen.