Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 17 februari, 2017 - 17:38
  • Östersjöfondens Vd Lotta Nummelin leder kursen i hållbarhetsredovisning tillsammans med landskapsregeringens utvecklings- och hållbarhetsstrateg Micke Larsson. Foto: Tomas Tornefjell.
  • Företag och representanter för den offentliga sektorn deltar i kursen i hållbarhetsredovisning. Foto: Tomas Tornefjell.

Kurs i hållbarhetsredovisning

I snart ett år har en grupp företagare och representanter från den offentliga sektorn gått Ålands näringslivs kurs i hållbarhetsredovisning.

Målet med kursen är att deltagarna ska göra en egen redovisning där man tittar på om företaget är ekonomiskt, miljömässigt och socialt hållbart.

- Till en början upplevdes begreppet som väldigt luddigt av många deltagare, men nu känner de sig ganska bekväma med terminologin. Det säger Östersjöfondens Vd Lotta Nummelin som leder kursen tillsammans med landskapsregeringens utvecklings- och hållbarhetsstrateg Micke Larsson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »