Publicerad: lördag, 20 december, 2014 - 21:46Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:53

Ytterligare en uddamålsförlust för Fram

Innebandy: IF Fram förlorade även lördagens andra match i division 3 med uddamålet, nu var det TuTo som vann med 6-5. IF Fram inledde bäst och tog ledningen efter dryga sex minuter, men bara 17 sekunder senare kom kvitteringen och två minuter senare tog TuTo ledningen. I den andra perioden kvitterade Fram men sen släppte laget in tre billiga mål och trots stort spelövertag i den sista perioden kom inte IF Fram ikapp. Målen mot TuTo gjordes av Kenny Lindqvist 3 och ett varsitt av Gustav Mörn och Joakim Johansson.
IF Fram halkade nu ner till nionde plats i tabellen med sex poäng efter tio matcher. Elva och sist ligger Sheriffs 2 med fyra poäng och RunU är nästsist med lika många poäng som Fram men lite sämre målskillnad.