Publicerad: lördag, 1 december, 2012 - 18:38Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Våsc besegrade serieledarna

innebandy: Våscs första match av två idag gick vägen, herrarna besegrade serieledarna Ryhti på hemmaplan med 4-1. I den 7:e minuten gjorde Markus Karlsson 1-0, några minuter senare var det Alfons Sjömans tur att slå in bollen till 2-0. Hans mål följdes av 3-0 som Pontus Sjöblom stod för. I den andra perioden reducerade gästande Ryhti till 3-1. Tredje perioden blev mållös fram till sista minuten då Daniel Eriksson nätade. Slutresultatet i den bitvis fula matchen blev alltså 4-1 till hemmalaget. Lagkapten Robin Malmberg säger så här om alla tacklingar och tjuvnyp.