Publicerad: söndag, 21 juli, 2013 - 19:09Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Uddamålsförlust för IFK mot FC Lahti

Fotboll: FC Lahti blev på söndagen för svåra för IFK Mariehamn och hemmalaget vann i Lahtis med 2-1. Lahti började matchen klart bäst och hade ett mål bortdömt för offside innan Vini Dantas kunde ta hand om en stolpretur och sätta 1-0 i den 18:e minuten. IFK spelade upp sig i slutet av första halvleken, och Mathias Wiklöf hade en nick i ribban. I den andra halvleken missade Robin Östlind ett friläge innan IFK kunde kvittera genom Kris Bright i den 68:e minten. Men glädjen blev inte långvarig, bara sju minuter senare kunde matchens bästa spelare, Loorents Hertsi, sätta matchavgörande 2-1. IFK Mariehamn ligger nu åtta i tabellen med 25 poäng på 20 matcher. Avståndet till sistaplatsen krympte i går eftersom jumbon JJK vann över Inter med 2-0. Nu har IFK bara åtta poäng ner till sistaplatsen. Nästa match för IFK är hemma mot TPS måndagen den 29 juli.