Publicerad: torsdag, 29 augusti, 2013 - 07:20Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

U19-flickor utslagna av England

Fotboll: U19-landslaget förlorade med 0-4 mot England i gårdagens semifinal i EM för flickor under 19 år. Det innebär att turneringen är slut för det finländska laget som först slog Norge med 1-0 och därefter spelade oavgjort mot Sverige och Tyskland i matcher där Åland Uniteds Adelina Engman och Juliette Kemppi stod för lagets samtliga mål. Men i går var England det bättre laget och tog ledningen efter 14 minuters spel, ledde med 0-3 efter första halvlek och vann alltså matchen med 0-4.