Publicerad: lördag, 14 februari, 2015 - 17:37Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:00

Tung förlust för IFK-hockey

Ishockey: IFK Mariehamn föll med 4-6 hemma mot Stortorparna IF i dag. IFK-backen Robin Dahla öppnade målskyttet efter 1.53, men bara halvminuten senare kvitterade gästerna. Marcus Friberg Carlsson gav hemmalaget ledningen på nytt, men Stortorparna vände och gick till periodvila med 4-2 i ryggen.

Till den andra perioden bytte hemmalaget målvakt: in kom Mathias Boman och ut gick David Johansson. Niclas Hero reducerade i början av mittakten, men Stortorparna drog ifrån på nytt till 3-5. Alexander Grundström satte 4-5 i spel fem mot tre, men närmre än så kom inte IFK trots numerärt överläge i fem minuter efter att Robin Dahla skadats av en hög klubba från en motståndare. I mitten av den tredje perioden fastställde Stortorparnas Joakim Rosén slutresultatet till 4-6.