Publicerad: söndag, 25 augusti, 2013 - 20:44Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Tre finaler av tre möjliga i FM

Friidrott: Linn Gustavsson tävlade den här helgen i finska mästerskapen för 16-åringar i Åbo. Linn var med i längd, 100 meter och 100 meter häck och tog sig till final i samtliga grenar. I längden hoppade Linn till sig en finalplats som åttonde tjej, i finalen steg hon sedan en placering och slutade sjua med 5,22 meter. I 100 meter häck slutade Linn femma efter att ha tagit sig vidare från försök och semifinal. Helgen avslutades med 100 meter final som blev ett ruskigt jämt lopp. Linn var bara 12 hundradelar från medalj trots att hon slutade åtta.