Publicerad: måndag, 11 augusti, 2014 - 19:41Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:58

Storstryk för Åland United i Champions League

Fotboll: Åland Uniteds chans till avancemang i Champions League är minimal efter att laget på måndagskvällen förlorade med hela 0-7 mot polska Medyk Konin.

Polskorna gjorde det första målet efter 22 minuter och just före halvtidsvilan kom tvåan. I inledningen av den andra halvleken gjorde Medyk Konin ytterligare två mål, och kort efter det blev mittbacken Kim Sundlöv utvisad. De tre sista målen föll under sista tio minuterna.

Åland United spelar sista matchen i kvalspelet i Sarajevo på torsdag mot hemmaklubben SFK Sarajevo, och för att Åland United ska vinna gruppen och gå vidare till huvudturneringen krävs storseger samtidigt som Medyk Konin förlorar stort mot jumbon Kocani från Makedonien. I går vann Sarajevo över Kocani med 7-0.