Publicerad: måndag, 2 maj, 2011 - 21:22Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Skön premiärseger för IFK

Fotboll: IFK Mariehamn vann på måndagskvällen ligapremiären borta mot MyPa med 2-0. 18 minuter in i matchen satte Sebastian Strandvall ledningsmålet framspelad av Petteri Forsell. 20 minuter senare var det dags igen. Wilhelm Ingves snodde bollen från MyPa-försvaret och satte resolut 2-0. -Det var riktigt skönt att få vinna och få göra mål, säger Wilhelm Ingves. Nästa match för IFK spelas på måndag den 9 maj då man möter RoPS hemma på WHA. Och den 26 maj spelas semifinalen i den finska cupen, då möter IFK Mariehamn KuPS hemma. I den andra semifinalen spelar HJK hemma mot FC Lahti.