Publicerad: lördag, 12 maj, 2012 - 17:56Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

SIFFK vände underläge till seger

Fotboll: I herrarnas division 3 vann SIFFK lördagens bortamatch mot Wilpas med 3-2. Daniel Boman kvitterade till 1-1 efter dryga halvtimmen, sedan SIFFK hamnat i underläge i den 17:e minuten. I början av den andra halvleken hamnade bortalaget ännu en gång i underläge i matchen. Men snabb replik kom från Jimmy Sundman som kunde sätta kvitteringen på en SIFFK-hörna. I den 64:e minuten avgjorde Daniel Boman matchen till SIFFK:s fördel. SIFFK är fortsatt obesegrade efter fem matcher och toppar serien på samma poäng som TPK.