Publicerad: lördag, 9 februari, 2013 - 18:18Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Segrar för Våsc och NGD

Innebandy: Både Våsc och BK NGD hade hemmaomgångar under lördagen. Först ut var damerna i NGD som besegrade HuKu med 2-1. NGD var i underläge ända till slutet av period tre, men med 1:33 kvar av matchen kvitterade Amanda Sjöman och med bara 30 sekunder kvar satte Anna Andersson segermålet. Våsc vann sin enda match för dagen när laget besegrade VL-TEAM med 5-2. Pontus Danielsson gav Våsc ledningen dryga två minuter in i den första perioden. Efter en tidig kvittering i den andra perioden återtog Våsc ledningen efter mål av Isak Kavander. Victor Börman och Mathias Engström drygade ut ledningen till 4-1 innan nästa periodpaus. Gästerna lyckades reducera till 4-2 i den tredje perioden innan Robin Malmberg kunde fastställa slutresultatet i tom bur.