Publicerad: söndag, 24 februari, 2013 - 13:33Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Seger för ÅU mot danskarna

Fotboll: I Åland Uniteds andra och sista match i den internationella turneringen i Eerikkilä gick det vägen. Laget slog danska Fortuna Hjöring med 4-2. Första målet kom redan tre minuter in i matchen från Tiina Saario. Efter det dröjde det till minut 15 innan Adelina Engman satte 2-0 på hörna. Adelina ökade efter det också på ledningen i minut 39 till 3-0, ett resultat som stod sig till halvtid. I halvtid lovordade tränare Gary Williams sina spelare och menade att det var det bästa dem gjort i år. I halvlek nummer två kom 4-0 från Janelle Cordia i matchminut 51, men Fortuna Hjöring reducerade bara två minuter senare till 4-1 genom Kristine Pedersen. I den 67'e minuten kom nästa mål från danskarna via Nadia Nadium. 4-2 stod sig och blev slutresultatet. Adelina Engman sammanfattar helgen: