Publicerad: söndag, 3 juli, 2011 - 21:40Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Ovagjort för IFK borta mot RoPS

Fotboll, tipsligan: IFK Mariehamn spelade på söndagskvällen oavgjort, 1-1, mot RoPS i Rovaniemi. Petteri Forsell gav IFK ledningen i den 22:a minuten, en ledning som stod sig till den 90:e minuten då RoPS kvitterade genom Muinonen. Noteras kan att Petteri Forsell blev historisk, hans mål mot RoPS var det 10.000:e målet i Tipsligan. IFK har nu 18 poäng på 13 matcher och ligger kvar på femte plats i tabellen. Nästa match för IFK Mariehamn bli nästa söndag, den 10 juli, hemma mot FC Haka.