Publicerad: lördag, 21 april, 2012 - 21:42Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Öhman avgjorde SM-finalen

Innebandy: Ålänningen Hannes Öhman blev matchhjälte i SM-finalen när Storvreta besegrade IBK Dalen med 5-3. Öhman svarade för två mål och en assist. Storvreta hamnade i underläge med 0-2 och 1-3 innan Öhman klev fram. Sex minuter in i den andra perioden spelade han fram till reduceringsmålet 2-3. Tidigt i tredje perioden kvitterade Storvreta och Hannes Öhman förde också laget upp i ledningen med sitt 4-3 mål. Men mindre än två minuter kvar av matchen avgjorde Öhman med sitt andra mål för dagen. - Vi spelade inte på topp och jag var iskall i 40 minuter. Men efter första målet brann det till, säger Öhman till svt sporten. Storvreta och Hannes Öhman är svenska mästare för tredje året i rad.