Publicerad: torsdag, 4 juli, 2013 - 21:53Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Oavgjort för IFK i Baku

Fotboll: IFK Mariehamn spelade 1-1 mot FC Inter Baku i torsdagens kvalmatch i Azerbajdzjan. Inter Baku tog ledningen i matchens sjunde minut när en lång djupledsboll nådde Asif Mammadov som löpte bakom IFK:s försvar och rundade målvakten Peter Enckelman. Oturen hade bara börjat för IFK som tio minuter senare tvingades byta ut Dever Orgill som skadades efter en vårdslös tackling från Inters mittback. Kvarten senare var det Diego Assis som tvingades lämna planen skadad efter en ny brysk tackling från samme mittback. Men IFK hämtade sig i pausvilan och i den 72:a minuten kunde Alanzo Adlam kvittera för IFK som höll undan för Inters hårda press i slutet av matchen. Dessvärre tyder de första rapporterna på att det rör det sig om en inre ledbandsskada hos Orgill som i så fall riskerar att bli borta från spel flera månader framåt.