Publicerad: lördag, 10 augusti, 2013 - 20:18Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Ny vinst för Åland U

Fotboll: Åland United vann på lördagskvällen hemma på WHA med 3-1 mot GBK. Men det var de många missarnas match. Åländskorna hade de mesta av spelet men visade oskärpa i avsluten. Men efter 33 minuter kom ledningsmålet, och det kom genom en boll som Cynthia Uwak petade in från nära håll. Sex minuter senare kom 2-0. Jaana Lyytikäinen blev frispelad och satte säkert bollen i mål.Tre minuter senare reducerade GBK när Theresa Gomina nickade in en hörna. I andra halvlek fortsatte Åland United att rada upp chanser, men det dröjde till 90:e minuten innan Jaana Lyytikäinen blev frispelad och kallt satte 3-1. Åland United har nu 44 poäng på 16 matcher och leder med hela nio poäng före tvåan PK 35. Nästa match för Åland United onsdag den 14 augusti borta mot Honka.