Publicerad: lördag, 2 juni, 2012 - 19:44Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Ny förlust för SIFFK

Fotboll: SIFFK förlorade lördagens hemmamatch mot Åbolaget TPK med 1-3. Gästerna tog ledningen via ett hörnmål efter nio minuter. Jimmy Sundman kunde dock kvittera i matchens 14:e minut efter en misslyckad inspark från gästernas målvakt. I den 38:e minuten fick SIFFK ett gyllene läga att ta ledningen i matchen, men gästernas målvakt tog revansch på sig själv när han räddade Johannes Nordströms straff och lagen gick till pausvila med ställningen 1-1. Gästande TPK började den andra halvleken piggast och satte både 1-2 och 1-3 under den andra halvlekens första kvart. Båda målen kom till efter frisparkar där SIFFK inte lyckades få undan bollen i eget straffområde. Spelkvaliteten sjönk och glidtacklingarna ökade i takt med att regnet tilltog och båda lagen fick avsluta matchen med 10 man. Johannes Nordström fick sin andra varning i den 81:a minuten medan gästernas utvisning kom på övertid. SIFFK ligger nu femma i division 3 men har bara fyra poäng upp till serieledarna Masku.